Ansatte klaget på dårlig dekning- byttet til Nortel

Ansatte klaget på dårlig dekning- byttet til Nortel

Lene Buch

06. mar 2023

Han fikk stadig klager fra medarbeidere som opplevde dårlig mobildekning. Dermed tok økonomisjefen i Schütz Nordic i Kongsvinger affære. 

- Etter at vi byttet til Nortel har jeg faktisk ikke mottatt klager, sier økonomisjef Håvard Bratås. 

Re-signerte avtale 

Bedriften er så fornøyd med både pris og dekning at det nylig ble re-signert en avtale for to nye år med Nortel. I pakken ligger også mobilt sentralbord. I prosessen med å vurdere ny leverandør av mobilabonnement og datapakker brukte Schütz Nordic bedriftsrådgiver Andreas Snare Bakke hos den den lokale Mobit-forhandleren i Kongsvinger. 

Schuts 1
 
Vurderte annen operatør 

- Vi vurderte også en annen operatør med tilsvarende dekning, men denne operatøren lå for høyt i pris. Derfor anbefalte vi at Schütz Nordic satset på Nortel, sier Snare Bakke. 

Schütz Nordic er en industribedrift som produserer såkalte IBC-containere til det nordiske markedet. Dette er containere som er sertifisert for "alt som er flytende" - fra mat til farlig gods. Kundene er innenfor kjemisk-teknisk industri. Bedriften har rundt 80 ansatte og cirka halvparten har mobilabonnement knyttet til jobben i Schütz Nordic.  
 

Sømløs overgang 

- Overgangen fra den forrige operatøren til Nortel gikk veldig fint, sier Bratås. Når de to første årene fungerte så bra, lå alt til rette for å re-signere avtalen for to nye år.  

Jeg vil si at vi er veldig fornøyde. 
- Håvard Bratås 

Han fremhever også innsatsen til den lokale Mobit-forhandleren som er distributør for Nortel.  

 
- Når nye medarbeidere begynner eller medarbeidere slutter tar Mobit seg av inn- og utporteringer. Vi har fått langt bedre dekning til en lavere pris. Og jeg har ikke fått klager på dårlig dekning de to siste årene, smiler Bratås. 

 

Fremtidens kommunikasjonsløsning?

Les om Bedriftsnett

 

Har du spørsmål om Nortel, våre abonnement og tjenester? Les mer om dekningenabonnementene våre, eller send inn skjemaet