5 tegn på at bedriften din trenger bedriftsnett

5 tegn på at bedriften din trenger bedriftsnett

Lene Buch

06. mar 2023

Mange bedrifter kan ha stor nytte av en bedriftsnettløsning som gjør kommunikasjon både internt og eksternt enda enklere. Få full kontroll over alle plattformer dere kommuniserer på, og spar både tid og penger.

Lurer du på om bedriftsnett er noe for dere? Om du kjenner deg igjen i en eller flere av punktene nedenfor er det stor sannsynlighet for at din bedrift kan ha behov for en slik løsning:


1. Du er opptatt av kundeservice

Har du en bedrift som er i kontakt med kunder er dette grunn nok i seg selv til å velge en bedriftsnettløsning. Gjør kommunikasjonen enda enklere, og få full kontroll på inn- og utgående anrop pluss mye mer.


2. Du går ofte glipp av innkommende anrop

Denne henger litt sammen med punktet over. Om du er opptatt kan du gi den som ringer flere valg, blant annet be vedkommende legge igjen en beskjed, vente i kø, bli oppringt ved første anledning eller viderekoble til en annen kollega/ avdeling.


3. Du bruker telefon, chat, mail eller videomøter til å kommunisere med ansatte

De fleste bedrifter driver med en eller annen form for intern kommunikasjon, og med bedriftsnett kan denne kommunikasjonen gjøres enda mer sømløs.

4. Det er vanskelig å vite når ansatte er tilgjengelig

Få statusvisning på de rundt deg, og bruk mindre tid på å få tak i folk, og mer tid på produktivt arbeid.


5. Du har ansatte som jobber utenfor kontoret

Enten dere praktiserer delvis hjemmekontor, eller er mye på farten så skal ikke dette gå utover kommunikasjonen internt. Da trenger du en løsning som er pålitelig og fleksibel.

 Ønsker du full kontroll og sømløs kommunikasjon både internt og eksternt er bedriftsnett noe for deg. En slik løsning hjelper deg å håndtere inn- og utgående anrop på en enkel og oversiktlig måte, og til å effektivisere kommunikasjonen med kunder og kolleger. Løsningen samler enkelt og greit all kommunikasjonen til bedriften i en og samme app, slik at dere kan bruke mer tid på effektivt arbeid.

Les mer om Bedriftsnett

 

 Les mer om abonnementene våre, eller book tid til en uforpliktende samtale med våre bedriftsrådgivere.