Full Telenor-dekning med lynrask hastighet

Full Telenor-dekning med lynrask hastighet

Lene Buch

22. mai 2023

God dekning er alltid viktig, men kanskje spesielt når man er på farten. Skal du ut å reise kan du med abonnement fra Nortel føle deg trygg på at du kan kommunisere og holde deg oppdatert hvor enn du måtte befinne deg.  Lurer du på om kunder av Nortel og Telenor får helt lik dekning, og hvem som faktisk har Norges beste dekning? Vi gir deg svarene her.Får kunder av Nortel og Telenor helt lik dekning?
Har Telenor Norges beste dekning?

 

Får kunder av Nortel og Telenor helt lik dekning?

Det enkle svaret her er ja, dekningen er helt lik. Vi kaller operatører som kjøper dekning av Telenor for tjenesteleverandører. På Nasjonal kommunikasjonsmyndighet sine nettsider er det beskrevet at “kunder av tjenesteleverandørene får samme dekningsgrad, kapasitet og nettkvalitet som Telenors egne kunder.” Fordi Telenor er den største aktøren i markedet med eget mobilnett, er de pålagt å gi akkurat samme hastighet og dekning til kunder av tjenesteleverandører, slik som Nortel.

I praksis vil dette si at tjenesteleverandører som benytter Telenors nett (slik som Nortel), også har samme tilgang til basestasjonene i Norge som Telenor allerede har i bruk. Det samme gjelder fremtidig utbygging, som vil si at for hver gang Telenor eventuelt bygger nye basestasjoner vil også våre kunder få samme tilgang til disse.

Skal du ut å reise? Nortel leverer identisk samme mobildekning i utlandet som Telenors egne sluttkunder. Med andre ord betyr dette at Nortel er direkte tilknyttet roaming avtalene som Telenor inngår med land i hele verden.

Har Telenor Norges beste dekning?

Telenor scorer høyest for femte år på rad når det gjelder hastighet og dekning, og ble nylig kåret til det raskeste mobilnettet i følge Ooklas Speedtest. Mobilnettet får også tittelen "Beste mobilnett".

I tillegg har Bytt og Fornye samlet inn tusenvis av omtaler fra mobilkunder, og laget en oversikt over hvilken dekning det norske folket er mest fornøyd med. Basert på til sammen over 21 000 omtaler om dekning, kan man tydelig se at Telenor pr. 30.09.2022 har den beste dekningen i følge norske mobilkunder.

Vi kan derfor forsikre deg om at som kunde hos oss får du 100% Telenor-dekning i verdensklasse. Dekningen på våre abonnement er helt lik som Telenors egne sluttkunder.

 

Ikke Nortel kunde enda?

Har du spørsmål om Nortel, våre abonnement og tjenester? Les mer om abonnementene våre, eller send inn skjemaet