Slo et slag for golfklubben

Slo et slag for golfklubben

Lene Buch

13. jun 2022

Da Kristiansand Golfklubb bygget flott innendørs treningshall med golfsimulatorer og område for putte- og chippe trening, var det bare en ting som manglet: Mobildekning.

Slik kunne man ikke ha det, mente Nortel og Elektronikk Service, som er medlem hos Nortels partner Mobit. På kort tid kom antenner og dekning på plass.

- Nortel har allerede et samarbeid med Norges Golfforbund, og i tråd med vårt motto om «grenseløs mobilbruk» var det naturlig å bidra til at treningshallen ikke ble en grense for hvor folk kunne bruke mobilen, sier regionssjef Alexander Kristensen i Nortel.

Viktig steg

Kristiansand Golfklubb har en 9-hulls hovedbane og en korthullbane med seks hull. Etter at treningshallen stod ferdig, har de mer enn 1100 medlemmene i klubben også et treningstilbud på høst- og vintersesongen.

- For klubben har treningshallen vært et viktig steg. Og i vår tid forventer folk god mobildekning over alt. Derfor var det veldig bra at Nortel gikk inn som sponsor for å få dette på plass, sier daglig leder i Kristiansand Golfklubb Cato Benham.

golf 3

Regionsleder i Nortel Alexander Kristensen tester de nye simulatorene hos Kristiansand Golfklubb.

Golfsamarbeid

Nortel er for tiden inne i en treårig strategisk samarbeidsavtale med Norges Golfforbund. Gjennom konseptet Nortel Sport får forbundet få øremerkede inntekter til satsningen på barn og ungdom fra abonnenters som hentes inn gjennom samarbeidet.

Partene forventer at avtalen vil tilføre over en million kroner til barne- og ungdomssatsningen til de 180 golfklubbene i Norge i løpet av avtaleperioden. I tillegg skal Nortel levere mobiltjenester til Norges Golfforbund og klubber som del av samarbeidet.

Turnering

Nortel er tredje største leverandør av mobiltjenester i det norske markedet, og den største utfordreren for de to gigantene Telia og Telenor. For Nortel er synlighet på mange arenaer viktig for videre vekst.

I juni går Nortel Invitational av stabelen i Kristiansand, og interessen fra bedrifter som vil være med å konkurrere har vært stor.

- Samarbeidet med norsk golf har vært en viktig arena for oss, og vi ser frem til videre samarbeid både nasjonalt og med klubber som Kristiansand Golfklubb, sier Kristensen.

 


Trenger du en god mobilløsning? Utforsk Nortels abonnementer