Slik får du oversikt over bedriftens mobilbruk

Slik får du oversikt over bedriftens mobilbruk

Lene Buch

29. apr 2022

Det er mye man skal holde styr på i løpet av en arbeidsdag. Om du er selvstendig næringsdrivende, har en kollega, eller mange ansatte - vi i Nortel gir deg full kontroll over ditt og bedriftens forbruk på en enkel og oversiktlig måte. Det finnes nok av kompliserte greier her i verden, men dette er heldigvis ikke en av dem!

Oversikt over abonnement, fakturagrupper, bestille ekstra abonnement, endring av eksisterende abonnement. Eller kanskje ønsker du bare oversikt over ditt eget forbruk? Dette fikser du kjapt og enkelt i Min Bedrift og Min Side på nortel.no.

 

Min Bedrift

I portalen Min Bedrift har bedriftens kontaktperson full oversikt. Her finner du oversikt over alle abonnement, mobile bredbånd og IP-nummer. Du kan også:

  • Enkelt hente ut ut rapporter på fakturagrupper og forbruk. I disse rapportene finner du blant annet oversikt over samtaler til Norge og utlandet, datatrafikk, tilleggstjenester osv.
  • Du kan bestille ekstra SIM-kort og datakort
  • Har du fått ny ansatt? Da kan du selv bestille flere abonnement. Du kan også endre allerede eksisterende abonnement.
  • Sette på forbrukskontroll på de abonnementene du ønsker. Har du kanskje en kollega som bruker litt for mye data? Da kan en slik forbrukskontroll være smart.Min Side/ Mitt Nortel app

Alle Nortel kunder får tilgang til Min Side og Mitt Nortel appen. I begge løsningene får du full oversikt over forbruket ditt. Mitt Nortel appen kan derimot være litt ekstra lur å laste ned, for her får du nemlig full oversikt over forbruket ditt, tilleggstjenester, hvor mange dager det er igjen til ny datakvote, mulighet for å kjøpe ekstra datapakker, og mye mer!

Har du glemt PIN-koden din? Den finner du i Mitt Nortel appen. Skal du ut å reise og trenger ekstra data til utlandet? I appen finner du også surfepakker du trenger til dit du skal. Er det et ukjent nummer som ringer? Med nummeroppslag i appen får du svaret på hvem som prøver å nå deg.

Enten du er mye på farten, eller sitter foran en skjerm på kontoret hele dagen er denne appen et “must have”. Det har aldri vært enklere å samle all informasjonen du trenger på ett sted!

Så lett er det altså å få full kontroll over forbruket til både deg og bedriften.

Ikke kunde enda?

Les om våre mobilabonnement