Bruk av helikopter ute på oppdrag.

Nortel sikrer trygghet i hverdagen til VEF Entreprenør

Nortel sikrer trygghet i hverdagen til VEF Entreprenør

Lene Buch

20. jan 2022

Med de tre fokusområdene egenutviklede prosjekter, leilighetskomplekser og fasaderehabilitering av blokker har VEF Entreprenør satt seg som mål å være sørlandets mest attraktive entreprenør, og denne filosofien stikker dypt. 

For en bedrift med 92 ansatte er kommunikasjon en viktig del av hverdagen. De ansatte er ofte ute på en- og tomanns oppdrag, og telefonen er et verktøy som brukes flittig både til å ringe, skrive sms´er og holde kontakt med både hovedkontoret, kunder og de ansatte imellom. 

Geografi som utfordring

Det er viktig for bedriften at de ansatte skal føle seg trygge når de er på jobb, uansett hvor de er. Nortel benytter Telenor sitt nett, dekningen er den den beste og raskeste vi har i Norge, og det gir en trygghet rundt det at man alltid har dekning uansett hvor man befinner seg.  

“Det å ha en telefon i lomma med full Telenor-dekning gir den tryggheten de ansatte trenger når de er ute på oppdrag.”

Einar Løvdal, Personalsjef VEF entreprenør

VEF entreprenør har flere rammeavtaler med lokale bedrifter, blant annet Agder Energi. Det betyr at det kan komme oppdrag oppover i Setesdalen og innover på Heiane i områder som ligger langt fra folk, og hvor dekningen til forskjellige teleoperatører ikke alltid er den beste.

- Da VEF Entreprenør skulle ut og velge hvilken operatør de skulle bruke for bedriftstelefoni ble det gjennomført en risikoanalyse som viste at det aller viktigste kriteriet for telefoni var Telenordekning, sier Einar Løvdal hos VEF Entreprenør. 

Han forteller at de alltid henter inn flere tilbud når de skal kjøpe tjenester, men at de aldri pruter på pris. Den prisen de får i tilbudet er den prisen de betaler. 

“Ettersom Nortel var best på pris og de i tillegg har Telenor-dekning, valgte vi dem.”

Einar Løvdal, Personalsjef VEF entreprenør


- Vi opplever også at oppetiden til Nortel er stabil og høy, og det er viktig i en jobb hvor telefonen er et sentralt arbeidsverktøy for kommunikasjon, sier Løvdal.

Interessert? Bestill Grenseløs direkte her!

VEF Entreprenør har også levert Vennesla Bibliotek.VEF Entreprenør jobber ikke bare utenfor allfarvei. De har også levert Vennesla Bibliotek. (Foto: VEF Entreprenør)

Personlige relasjoner betyr noe

Både for de som sitter i administrasjonen og de som er ute på oppdrag er det viktig at eventuelle problemer som skulle oppstår med telefonien kan løses raskt. 

- For oss er det viktig at problemer løses så fort som mulig, og det er godt at det er noen å ringe til; at ikke alt foregår på mail hele tiden, sier Einar Løvdal når vi snakker med ham. 

Han fortsetter med å fortelle at kundeservice er dyktige, de svarer med en gang og eventuelle problemer løses umiddelbart. 

- Vi har også en egen kontaktperson hos Nortel som tar seg av alt som er knyttet til tjenestene deres, og det å oppprette eller endre på abonnementer går veldig kjapt. 

Hjørnesteinsbedriften VEF entreprenør ble startet av 6 byggmestere i 1992. Siden den gangen har de vokst jevnt. I dag teller sørlandsbedriften som holder til i Vennesla 92 ansatte innen fagene tømring og betong. 

Deler av maskinparkenVEF Entreprenør leverer både tømrer- og betongarbeid, og har bred maskinpark. (Foto: VEF Entreprenør)

De yngre generasjonene er storforbrukere av data

VEF entreprenør er en lærlingbedrift og alderen på de ansatte fra 17 år til 68, med en gjennomsnittsalder på 39, og de har vunnet to priser for årets beste lærebedrift. I tillegg har de vunnet inkluderingsprisen fra NAV i Vennesla. 

- Nortels løsninger for datapakker er noe som blir viktigere og viktigere, særlig for de yngre generasjonene, forteller Løvdal. Det at Nortel har gjort det enkelt å fylle på med datapakker oppleves som en stor fordel for de som er storforbrukere av data. Det at man kan betale med Vipps når man skal kjøpe nye datapakker gjør at det er enkelt å skille mellom privat forbruk og det firmaet betaler for. 

Nortel gir våre ansatte den tryggheten vi har behov for

- Sikkerhet og oppetid er viktig på telefoni, og det får vi med Nortel, sier Løvdal.

Med Nortel kan de ansatte føle seg trygge på at de alltid kan nå fram når det gjelder og når man er langt vekk. 

Hvis du lurer på hvordan Nortel kan hjelpe din bedrift, så ta kontakt med oss. 

- Vi snakkes!

Interessert? Bestill samme abonnement som VEF Entreprenør her.