Jobb mer effektivt - slik fungerer integrasjoner

Jobb mer effektivt - slik fungerer integrasjoner

Sara Jacobsen

10. mai 2023

Hvem ønsker seg vel ikke en mer oversiktlig og effektiv arbeidshverdag? Det finnes mange tiltak man kan gjøre for å forbedre arbeidsflyten,  integrasjoner fra Nortel er en av disse. Vår ekspert Ruben forklarer hva en integrasjon egentlig er, og hvordan den kan effektivisere arbeidet til bedriften.

Hva er egentlig en integrasjon?
Hvorfor er dette effektivt for min arbeidshverdag?
Våre mest populære integrasjoner

 

Hva er egentlig en integrasjon?

Ved bruk av flere ulike systemer kan du benytte integrasjoner for å knytte disse sammen slik at de samarbeider bedre og fungerer mer som en helhetlig løsning.
-Enkelt forklart kan man si at en integrasjon er å koble sammen et system med et annet, slik at disse kan utveksle informasjon og funksjonalitet med hverandre, forteller Ruben. Han er Technical Product Manager hos Nortel, og har jobbet mye med den nye bedriftsnettløsningen. 

Hvorfor er dette effektivt for min arbeidshverdag?

Ruben forklarer at ved å koble sammen flere systemer vil de verktøyene du bruker til daglig fungere bedre sammen. Dette bidrar til at du slipper å åpne flere systemer hver gang du skal endre eller sjekke noe. Han legger også til at med integrasjoner fra Nortel snakker disse appene sammen, og gir en helhetlig løsning for brukerne slik at mange av bedriftens oppgaver blir enklere.
-Med Bedriftsnett fra Nortel får bedriften tilgang til en katalog med ferdige integrasjoner slik at man enkelt kan komme i gang uten dyre prosjekter eller investeringer.

 

MicrosoftTeams-image (57)Ruben er Technical Product Manager hos Nortel. Her på scenen i Oslo for å presentere den nye bedriftsnettløsningen vår.

 

Våre mest populære integrasjoner

Vi har et bredt utvalg av integrasjoner, og du kan se hele utvalget her. Det er også flere spennende integrasjoner på vei, men her har vi trukket fram de mest populære:

  • Microsoft 365
    Oppnå sikrere og enklere pålogging for brukerne ved å koble bedriftsnett mot Microsoft Office 365. Dette gjør at brukerne kan logge på med sin Microsoft-konto og slipper enda flere brukernavn og passord å forholde seg til.
  • Microsoft Teams
    Få samme opptattstatus i Teams og Nortel Bedriftsnett slik at kollegaer og kontakter får riktig informasjon når de ønsker å ta kontakt med deg. I tillegg kan du bruke Teams til telefonsamtaler sammen med smart funksjonalitet i bedriftsnettet.
  • Salesforce
    Med denne integrasjonen flyttes Nortel Bedriftsnett inn i CRM-systemet. Dette gjør at brukeren slipper å bytte mellom appene, og kan håndtere samtaler effektivt og sømløst på ett sted.

 

Synes du integrasjoner høres komplisert ut? Det er faktisk ganske enkelt. De er allerede ferdig utviklet, og ligger klar i en oversikt i Nortel Bedriftsnett. Du finner alt du trenger å vite her. Lurer du på hvilke integrasjoner som kan passe for deg og din bedrift, eller har du andre spørsmål? Snakk med oss om bedriftsnett og integrasjoner.

 

Les mer om Bedriftsnett

 

Ønsker du et godt tilbud?

Har du spørsmål om Nortel, våre abonnement og tjenester? Fyll inn kontaktinformasjon, og en av våre rådgivere tar kontakt innen kort tid.