5 fordeler med bedriftsnett

5 fordeler med bedriftsnett

Lene Buch

06. mar 2023

Det finnes mange fordeler ved å velge fremtidens kommunikasjonsløsning fra Nortel. Bedriftsnett gjør det enkelt å holde kontakten både internt og eksternt, og det effektiviserer arbeidshverdagen.

Vi har plukket ut de viktigste funksjonene som viser deg noen av fordelene du får ved å velge bedriftsnett fra Nortel:

Bedriftsnett mobil APP

For bedrifter med Unifon Bedriftsnett, har de ansatte tilgang til en gratis og brukervennlig mobilapp med en rekke nyttige funksjoner. Mobilappen gjør det enda enklere å håndtere bedriftens samtaler, enten om man er på kontoret eller på farten.


Se hvem som ringer

En integrasjon med nasjonalt nummerregister gjør at du får opp hvem som ringer, selv om du ikke har lagret nummeret. Android har lenge hatt denne muligheten, men nå får også alle med iPhone denne funksjonen!


Statusvisning og tilgjengelighet

Se om en kollega sitter i telefonen, er i møte eller har gått for dagen. Du kan også tilpasse kommunikasjonen din ut i fra om du er tilgjengelig eller ikke. Svar innkommende anrop i fasttelefon, softphone eller direkte på mobilen din.


Viderekoble samtaler

Med et enkelt klikk kan du viderekoble samtalen til en kollega eller annen avdeling.  


Få oversikt og statistikk over bedriftens kommunikasjon

Som administrator kan du innhente statistikk på ubesvarte anrop, opprette og styre kø-grupper, legge til og endre åpningstider, lage talemeldinger og mye mer.

Dette er bare noen av fordelene du får ved å velge en bedriftsnettløsning. Det finnes mange andre smarte funksjoner utover det vi har nevnt her, og alle løsninger blir selvfølgelig tilpasset deg og din bedrifts behov. 

Les mer om Bedriftsnett

Ikke Nortel kunde enda?

Har du spørsmål om Nortel, våre abonnement og tjenester? Les mer om dekningenabonnementene våre, eller send inn skjemaet