Avhengig av god dekning

Avhengig av god dekning

Lene Buch

01. jun 2023

Da Seacloud skulle velge ny mobiloperatør gjorde de grundige undersøkelser før de valgte Nortel. De vurderte ikke bare på pris, men også på løsninger, forklarer Seacloud-sjef Jens- Harald Jenssen.

Presise og pålitelige løsninger
 

Med avdelinger i Alta, Tromsø og Trondheim  bruker Seacloud infrastrukturen til Nortel ut til sine egne kunder i havbruksnæringen. Disse kundene er avhengige av sensorverdier i sanntid omkring fóring, vær og vind og forhold i sjøen. Dataene lagres i Seacloud-portalen. Eller som Jenssen selv sier: alt som kan måles blir sendt opp i "skyen" og brukes på fórsentraler, servicebåter eller tilvekstsentre. Med dataene i "Seacloud-portalen" kan prosesser fjernstyres fra PC eller app.  

 - Vi opererer på krevende steder og er avhengig av god dekning. 
Jens-Harald Jenssen. 

Dekning i verdensklasse 

- Kundene våre forvalter betydelige verdier ute i havet, og da er det helt avgjørende at vi kan levere gode løsninger. Det er viktig å huske på at kundene våre opererer på krevende lokasjoner når det gjelder dekning for mobil og data, og det er også grunnen til at dekning betyr så mye for Seacloud, sier Jenssen.  

20220216_115113 

Egen portal 

Han påpeker at løsningene til Nortel er enkle å administrere. Seacloud er en virksomhet i sterk vekst og har derfor fått en egen nettportal gjennom Nortel hvor nye medarbeidere i organisasjonen kan on-boarde, og medarbeidere som slutter kan off-boarde. I tillegg forklarer denne portalen det økonomiske delingsforholdet mellom Seacloud og den enkelte medarbeider. 

  

Pris og løsninger 

- Vi er superfornøyde fordi oppfølgingen er veldig god, og Nortel er konkurransedyktige på pris, fortsetter Jenssen.  

Etter hvert vil Seacloud også ta i bruk AI (kunstig intelligens) og slike løsninger krever at dekningen er optimal.  
- Vi får god oppfølging fra Nortel med en klar opplevelse av å bli tatt vare på som kunde, konstaterer Jenssen. 

Fremtidens kommunikasjonsløsning?

Les om Bedriftsnett

 

Ikke Nortel kunde enda?

Har du spørsmål om Nortel, våre abonnement og tjenester? Les mer om abonnementene våre, eller send inn skjemaet